Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Brunchi Kids blog

Milyen méretű babafészket érdemes vásárolni A BabaMama Expon volt alkalmam sok kismamával beszélgetni és egyik legfőbb kérdés az volt, milyen méretű babafészket érdemes vásárolni
Ajándékötletek babaváróra – a babakelengye csomagban olcsóbb A babaváró bulik egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek most már itthon is. Nem csoda, hiszen ez a kismamának és a születendő babának is nagyszerű emlék lehet – anyukának azért, mert a babavárás időszakát koronázhatja meg, a picinek pedig óvodástól egészen felnőtt koráig szívet melengető lesz arra gondolni, mennyire várta a család és a barátok az érkezését. Ugyanakkor nem csak a leendő szülőknek okozhat izgalmat a közelgő buli. A rokonokat, barátokat és valószínűleg téged is, aki izgatottan bújod ezt a cikket, hetekig egy dolog foglalkoztatja: „milyen ajándékot vegyek a babaváró bulira?”. Egy biztos: csomagban olcsóbb.
A te babád milyen színű? – A négy személyiségtípus Természetesen minden embernek saját személyisége van, és ez alól a babák sem képeznek kivételt. És ahogy a felnőtteknél, úgy a babáknál is léteznek különböző megközelítések a személyiségtípusok meghatározására. Most beszéljünk arról, hogy vajon a te babád milyen színű, és hogyan segíthet ez neked a gyereknevelésben.
Találd meg a babád stílusához illő babafészket! Ahány ember, annyi személyiség és stílus – és ez bizony a babáknál sincs másképp. Manapság anyukaként már nem csak abban gondolkodunk, hogy a kék szín fiús a rózsaszín lányos, nem igaz? Figyelembe vesszük az összes babaruha és kiegészítő vásárlásakor, hogy mi az, amit szeret a gyerkőcünk, nem csak a színekre, hanem a formákra, figurákra is figyelve. Legyen hát a babafészek is olyan színű és mintájú, amit szeret a babád, és illik a személyiségéhez!
Babafészek pro és kontra – avagy hasznos vagy sem? Ha kismama vagy, biztosan belefutottál már abba, hogy az ismerősök egymással versengve adnak tanácsokat a szerintük hasznos vagy épp ellenkezőleg, teljesen felesleges babakiegészítőkkel kapcsolatban. Ennek a modernizált, XXI. századi változata, mikor te magad fórumokat, Facebook csoportokat és a bejegyzések alatti hozzászólásokat böngészed, hogy lásd: egy-egy kiegészítőről, termékről, netán márkáról mi a véleménye más anyukáknak. Nincs ezzel semmi baj, hiszen a lényeg, hogy semmi olyasmit ne vegyél meg kisbabádnak, amit a későbbiekben felesleges pénzkidobássá válik, esetleg netalántán ártalmas is lehet a picinek.
Apuka és a babafészek hóbort avagy van értelme babafészket venni vagy csak divat és pénzkidobás az egész?

Vajon szüksége van egy újszülöttnek egy puha matracra, aminek magas puha szélei vannak? Vagy elegendő a hagyományos paplan, párna, rácsvédő?